Spania – Ibiza

Daniela ne scrie ca a fost in Ibiza in Iunie 2003.

Pe scurt, a ajuns acolo cu avionul si a fost superb.

Transport:

In ibiza se poate ajunge si cu masina si cu avionul, cu avionul este mai comod, Bucuresti-Barcelona 3 ore apoi Barcelona-Ibiza 45 min.,cu masina sant cam 4000 km pana in Valencia su Denia de unde se ia feribotul pana in IBZ cam 3 ore, se poate lua feribotul si din Barcelona cam 5 ore. In afara de plajele extraordinate in Ibz gasesti cele mai renumite discoteci din Europa: Amnezia, Space, Privilege, Pacha, si lista poate continua… Daca esti in IBZ este pacat sa nu vizitezi si Formentera, o insula mai mica care este doar la 30 min. cu barca de linie. Formentera este considerata “ULTIMUL PARADIS AL MEDITERANEI” deoarece este o rezervatie naturala.

Mancare, shopping:

Bucataria mediteraneana: Paella, Peste proaspat, Calamari, Gambas, Peste Roja,in concluzie tot ce vine din mare si este proaspat.

Cazare, altele:

Poti vizita portul din IBZ noaptea, este foarte interesant deoarece de o parte si de alta a stradutelor inguste este plin de baruri, restaurante, magazine de tot felul. Cazare gasesti oriunde “nu si in Iulie si August cand trebuie sa faci rezervare inainte cu cel putin 1 luna”. Cel mai luxos Hotel este FENICIA PRESTIGE, este de 5 stele si se afla in Santa Eularia in Est-ul insulei.

This entry was posted in Turist and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.